See the Light

When we stalk someone either in FB or other social medias, we found that she/ he is fine and seems happy. However, when he/she comes to us just for share about life, we see the opposite. We suddenly understand, she/he is suffering from big problem within. wow. you said, each person has own challenge in their life. just focus to see the light and walk into there.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

University of Glasgow, 10th Nov 2014

2 thoughts on “See the Light

  1. Hallo mbak,
    salam kenal ya…
    awalnya tadi sempet baca tentang kritik. Itu temen yang di lab keterlaluan sekali ya,

    Terus liat artikel ini tertarik, karena kita liat orang di medsos bagaikan melihat the tip of iceberg, yang bawah-bawahnya ngga keliatan.

    Oia photonya bagus mbak 🙂

    1. Halo salam kenal juga ! iya banget.. medsos kadang yang diexpose yang seneng2 aja biar nyemangatin orang atau malah jadi buat orang lain ga bersyukur ya.. hehe.. oiya aku juga suka bahasan blog kamu yang mental health ! itu relate sekali sama diriku saat ini. keep writing !:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s